Op reis!

Vrijdag 6 dec. vertrokken we dan. Afscheid nemen van de buren, poezen in de auto, met weemoed nog 1 keer naar ons huis kijken, want hier zullen we nooit meer wonen. Het voorlopige koopcontract is getekend en als alles doorgaat is op 29 dec. de overdracht.

Na files en slecht weer gelukkig toch op tijd aangekomen bij de boot. Poezen mee naar de hut en dan 14 uur varen. De poezen waren nog zo van slag dat ze de mand niet uitwilden, maar ‘s nachts kwamen ze toch op bed. Wij hebben op de boot heerlijk gegeten en geslapen en zullen deze reis zeker nog en keer gaan doen.


7 dec. om 09.00 van de boot en ( na een aantal stops ) waren we om 15.00 thuis in Zweden. Onderweg begon de sneeuw en in Sikfors was alles wit. Raar om in een leeg huis te komen maar wel gezellig dat de poezen er nu ook waren. Het duurde even voor ze op onderzoek uitgingen maar dat is logisch.


De eerste avond thuis moest er natuurlijk wel een vuurtje gestookt worden


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *