Daar zijn we weer.

Of eigenlijk zijn we hier natuurlijk steeds geweest.

Sinds april 2010 hebben we niets meer gepost op dit blog. In het begin zijn veel dingen nog nieuw. De eerste reactie is dan vaak om ze meteen op het blog te zetten.

De dingen worden gewoner. Een marktje waar we een jaar geleden nog over zouden schrijven is dit jaar niet zo heel veel anders dan vorig jaar. Maar ondertuseen zijn er natuurlijk meer dingen die er gebeuren die wel heel intressant zijn en invloud hebben op je leven. Je gaat anders denken en anders kijken naar je omgeving. Je gaat de mensen beter kennen. Somige dingen zijn voor ons al zo gewoon dat ze niet meer opvallen.

Natuurlijk is er wel heel veel gebeurd in de tussentijd. De zomer die hier alweer volop op gang is. Zwemmen in het meer. Een moestuin die vorm begint te krijgen, vliegerfeesten, kachels die er mee kappen en veel nieuwe onverwachtte mogelijkheden. Kortom er is genoeg om over te schrijven. we moeten er alleen even de tijd voor maken. (Niet vinden he, tijd maak je, die vind je niet)

Van af nu zullen Evelien en ik weer af en toe schrijven over ons leven hier in Zweden.

Tot de volgende, Paul

 

1 thought on “Daar zijn we weer.”

  1. Leuk dat je weer begint.
    Ik had je website al heel lang gezien en steeds gecontroleerd op nieuwe berichten. Daar kan ik weer van leren voordat ik naar Zweden ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *